11 februari 2003, ter gelegenheid van het verhardende immigratiebeleid


Feestelijke heropening Mediterranean Megawall©


Aan: Alle Europeanen met een jaarinkomen vanaf 1.000.000,-

Betreft: Feestelijke heropening Mediterranean MegaWall© op 1 mei 2059


Randcity, 12 januari 2059


Geachte heer/mevrouw,


De Verenigde Staten van Europa zijn sinds de Totale Unificatie van 2023 (Verdrag van Zürich) getransformeerd tot een efficiënt totaalsysteem van asfalt en staal (met volledig beschermde groenstroken). Een belangrijke stap hierin is onlangs gezet. Het streven van de Centrale Commissie om alle Europese steden met meer dan 1 miljoen inwoners binnen een landafstand van 12 uur van elkaar te brengen, is nu (opnieuw) bereikt met de (her)voltooiing van de Mediterranean MegaWall©. En dat willen we graag met u vieren!


Met behulp van Nederlandse inpoldertechnieken is Spanje via de Balearen, Sardinië, Sicilië, Kreta, Rhodos en Cyprus met Turkije verbonden door een muur van onafgebroken supersnelverkeer; niet alleen een perfect Europees verbindingssysteem, maar tevens het effectiefste de-immigratiemiddel in Europa. Als megaconsortium EuroWall (bestaande uit de betrouwbaarste Europese multinationals op het gebied van inpoldering, wegenbouw, beveiliging en de-immigratie) zijn we erin geslaagd Europa zo plezierig mogelijk te maken voor de Europeanen. Dat heeft wel wat voeten in de aarde gehad!


Door bedrijfsonvriendelijke Euro-regelgeving en de hoge olieprijs hebben we helaas de totale kosten omhoog moeten brengen naar 263% van de oorspronkelijke begroting van 178 miljard Euro. Gelukkig heeft de Commissie op tijd ingezien welk belang het project dient voor het gemeenschappelijke Euro-gevoel, en toegezegd de benodigde gelden binnen de bestaande Euro-begroting te vinden zonder lastenverzwaring. 

Daarnaast was er de ongelukkige start, door de pers uiteraard breed uitgemeten. De eerste feestelijke opening van de Mediterranean MegaWall© ontaardde juni vorig jaar in een irregulariteitssituatie toen hopeloze niet-Europeanen op de valreep probeerden ons Europa binnen te komen. Er vielen helaas acht doden en honderden gewonden. Allen zijn destijds binnen 24 uur uitgezet naar het continent van herkomst. De top van het verantwoordelijke bedrijf MediterraneanSeaSecurity is daarop afgevloeid en vervangen.


Nu de schade is hersteld, willen we met de feestelijke heropening van 1 mei a.s. deze smet op het project vergeten. Daarom nodigen we u uit om er met ons een daverend succes van te maken! Een speciale AA-Zuigtrein©zal van Algeciras (Andalusië) naar Adana (Antiochië) (4800 kilometer) reizen - een ritje dat nu nog maar 8 uur en 12 minuten kost, niet meer dan een korte werkdag! Een keur aan Europese artiesten zullen langs de hele route optredens verzorgen in plaatsen met meer dan 1 miljoen inwoners. Onderweg in de trein kunt u de effectiviteit van de MegaWall ervaren door vanuit uw rijtuig te zien hoe niet-Europeanen op volle zee worden opgevangen.


Wilt u deze onvergetelijke ervaring niet missen, ga dan nu naar www.megawall.com en boek online uw kaartje à 6999,- (beginbod incl. BTW en versnaperingen onderweg). Er zijn 500 plaatsen beschikbaar. Zoals gebruikelijk zullen de kaartjes per opbod worden verkocht. De veiling sluit op 28 februari om middernacht.


We zien u graag tegemoet!
Pim de Fens

President-directeur-generaal EuroWall


PS Om het in- en uitstappen te beveiligen staat per treindeur een portierteam van firma Ins&Outs klaar om middels het veelbelovende transfeersysteem SpeedMove© u en uw bagage op het perron danwel in de trein te tillen. U wordt vriendelijk verzocht u zo soepel mogelijk op te stellen om de voortgang te bespoedigen. Ins&Outs kan onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk worden gesteld voor schade aan eigendommen of ledematen.